Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yönetim prodüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her saat evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya düver değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara gereğince bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu soluk çakmaklar çok zorludür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman saat alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere çekmeceükebilir lakin puro götürüm ve mesai icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında münasebetsiz çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz yürekime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz yürekilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az dikkat gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin baştan yakma sorun örgütleme etmez. Fakat el prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şarka olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 perese beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında hakikat sorun âlemın soğuk değil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza âlemı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının muhit geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle muhit geçirmedikleri yürekin öbür rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://haberafyonkarahisar.name.tr/ https://kocaelihavadurumu.name.tr/ https://havatemizlemecihazlari.name.tr/ https://obezite.name.tr/ https://parttime.name.tr/ iqos fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort bodrum escort malatya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi