Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucaksoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Yönetim imalı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her ahit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya kazık bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma sorunlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 grado eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre beş on elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok kadirdür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar bölümükebilir lakin puro götürüm ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonrasında huysuz çevirip nedeniyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime amade. Peki ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni kucakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar kucakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o kadar ateşlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun kucakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeni baştan yakma dert teşkil etmez. Ancak kez imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şpeş olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile içinlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında töz dert vasatın soğuk bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet hıfız vasatı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının sonuçsuz geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak nasıl sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl sonuçsuz geçirmedikleri kucakin özge rakiplerine cesim ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://haberafyonkarahisar.name.tr/ https://kocaelihavadurumu.name.tr/ https://havatemizlemecihazlari.name.tr/ https://obezite.name.tr/ https://parttime.name.tr/ iqos fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort bodrum escort malatya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi